Fin dag :)

God kveld alle sammen :)

Endelig har jeg satt meg godt til rette i sofaen med tv snakk i bakgrunnen. Mye farting i dag , men koselig uansett. Dagen startet med legebesøk , noe som gikk som forventet . Har en helt fantastisk kjærste som er med meg når han kan . Det er utrolig støttende og en trygghet for meg å ha han ved min side.

Rett og slett verdens beste kjærste.

Etter legetimen var planen med å være med mamma på shopping . Vi dro til strømmen i håp om å få unna noen gaver . Ble ikke så mange men fikk unna ett par . Like greit det også . En liten pause på kafè var slett ikke feil etter noe gåing i mange butikker .

Ble bare meg og mamma siden kjærsten min skulle jobbe i kveld . Hadde hatt lyst til å ha han med men det får jeg nesten ha til gode.

Etter en stund hjemme fikk jeg en koselig melding av karoline . Lurte på om jeg ville ta en kaffe . Jeg sa jo selvfølgelig ikke nei . Alltid like koselig og slarve litt . Har savnet denne herligheten her.Nydelig liten solstråle som jeg er veldig glad i . Ser hverandre ikke så ofte så da er det alltid godt med en klem :) Vi kan snakke om alt , le og fnise . Utrolig gla i deg Karoline

Hva slags planer har du hatt i dag `?

 

 

 

4 kommentarer

Kjempefine bilder :) bare slappe av hele ettermiddag :)

Charlotte: Tusen takk :)

Karoline ☺

Kjære søte Katrine! Utrolig fin blogg og hyggelig med en kaffe! Håper ikke det blir så lenge til neste gang ❤ utrolig glad i deg ❤

Karoline: Tusen takk søte du :) uendelig glad i deg solstråla mi:)
<3 LOve you<3

Skriv en ny kommentar