Nok en gang skjer det

God morgen eller hva skal man si ?

Regner med at de fleste har fått med dere hva som har skjedd i Frankerike i byen Paris ?Det er helt forferdelig at sånne ting skjer . Hvorfor har noen samvittighet til å kunne utføre noen så grusomme handlinger ?Jeg kjenner jeg blir redd , lei meg og sint inni meg . Hvorfor drepe uskyldige mennesker ? Har virkelig folk det så jævlig med seg selv at de må drepe ?

Igår var det jo FREDAG 13. Og nok en gang skjer det en tragisk hendelse som førte til mange tapte liv. Det er jo ikke lenge siden det var terror i Frankerike . Husker godt jeg satt og fulgte med på nyhetene hele den dagen .Føltes ut som om det var i går . Det er helt forferdelig å se mange miste sine nære og kjære .

Det er minst 127 personer som døde ,180 som er skadde hvor 90 av de er kritisk skadde . Og de regner med at tallene over omkommede vil øke etterhvert.

<p>SKJØT MOT PUBLIKUM: Ett av ofrene, skjult under ett laken utenfor konsertlokalet Bataclan.</p>

Bildet er lånt fra www.vg.no

Jeg tenker at når skal folk få leve ett fint og lykkelig liv ? Når skal det være trygt og leve i sitt eget land? Kommer dette noen gang til å stoppe `?Hva skjer med folk som vil drepe ?

Jeg er ganske sikker på at DET KOMMER TIL Å SKJE FLERE TERROR-HENDELSER I NORGE , spørsmålet er bare NÅR ?

Er da landet vårt nok beskyttet , skal man gå å være redd hele tiden ?

Jeg håper virkelig dette tar slutt en dag . Alle mennesker i verden fortjener å ha ett godt liv .På en eller annen måte .

Sender en klem og varme tanker til de sårede , omkommede , skadde og etterlatte .

R.I.P

  

Klemmer til dere alle der ute <3

2 kommentarer

Det er så vondt :( har ikke ord..

Skriv en ny kommentar