Butikken Nille :)

Hei alle sammen :)

 

Snart er denne uken over og det er allerede 1.advent på Søndag . Har dere alt klart ? Har du pyntet til advent eller velger du å gjøre det i helgen ?

Jeg har tørket litt støv på stua og pakket bort pyntegjenstander som ikke skal brukes i julen . Har ikke gjort så mye enda , men kan garantere at innen lørdag kveld er det pyntet med adventslys, duker og nisser .I går fikset jeg pakkekalenderen til tor-erik sånn at den er klar til 1.desember . Det er en jobb i seg selv og finne ting i hver kalenderluke . Mye lettere er det å finne til jenter, men jeg klarte det . Jeg gleder meg til  tor-erik våkner opp 1.desember og finner pakken som henger i stua .

  Disse søte kaldendergaveposene kjøpte jeg på www.nille.no kostet 29,50 per pakke . Disse posene har motiv på begge sider . Alt man trenger til jul finne man hos Nille .

Etter å ha fått hengt opp hjertekalenderen fra Nille med fine pakker var det tid for julekort ,

Julekortene er kjøpt hos Nille i år .Jeg pleier alltid å lage personlige julekort med bilde på . Men siden jeg ikke har fått tatt noen fine bilder så gjorde jeg det enkelt .Hver pakke er det 4 søte og fine julekort med rød konvolutt for rundt 29,50 kr .. Anbefaler disse fordi de er fine , enkle og har en smart lomme hvor man kan legge ved penger , om man velger å bruke disse som en gave .Har en del klistremerker som jeg valgte å pynte med .Hva synes du ? Lager du personlige julekort eller ferdig laget ?

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar