La de eldre få sitt siste ønske oppfylt !!

Føler meg veldig gammel når jeg sitter å ser på dagsrevyen på NRK .

Det var en sak som stakk dypt i hjertet mitt. Det handla om ett eldre par som har vært gift i 67 år . Hans kone ligger på sykehjemmet fordi hun er gammel og hun klarer seg ikke hjemme selv , og ektemannen er over 90 år og bor hjemme .

Hver dag besøker han kona si på sykehjemmet , snakker med henne og holder henne med selskap så lenge han orker å dra dit . Han har ett sterkt ønske om at han kan få bo sammen med kona på sykehjemmet siste tiden han og kona lever . Men nå i dag må de bo hver for seg .

Det er trist å se hvordan de blir splittet fra hverandre og ikke får gleden av å bo sammen siste tiden de har igjen å leve . Han selv er for frisk til å kunne bo på ett sykehjem sier de såkalte reglene .

Hva med eldre omsorgen og de eldres rettigheter ? Jeg får vondt i hjertet når jeg ser hvordan denne saken går utover andres følelser , spesielt de eldre. La nå de få noe positivt å oppleve den siste tiden .

Jeg håper de kan endre på regelverket og se på menneskets behov . Ikke tenke på penger osv . De eldre er like sårbare som oss alle sammen selv om de er gamle .

3 kommentarer

Vilde

19.02.2017 kl.21:13

Hele den eldreomsorgen er så tullete i norge, har ikke ord engang...

Marita Willersrud

28.02.2017 kl.12:41

Dette er en sak som stikker i hjerterota mi og! Alle de eldre fortjener å ha det godt, eldreomsorgen i Norge er til å spy av, jeg vet også om flere som ikke fikk hjelp og som heller ikke greide seg hjemme selv, men de måtte bare være hjemme fordi de ikke fikk plass på sykehjem eller at de ikke var "syke" nok til å være på et sykehjem. Helt ufattelig at stakkars eldre mennesker kan bli behandlet på denne måten.

katrine

28.02.2017 kl.13:23

Marita Willersrud: Norge har mye å lære

Skriv en ny kommentar

katrine

katrine

29, Fet

Jeg er en sjenert , blid , omtenksom jente med sykdommen morbus crohn og stomi . Har en nydelig sønn og en fantastisk mann .katrine_bergersen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits