Påsken 2017

God morgen alle .

Denne påsken har vært stille og avslappende . Vi dro skjærtorsdag opp til Dokka for å være hos søsteren til Raymond noen dager . Ungene leker så fint sammen og alltid koselig å komme litt bort . Været var ikke helt topp men kose oss klarte vi alikevel .

Vi var spist godt mat og slappet av med familien .

Ungene har kost seg inne men ikke minst ute når det var oppholdsvær .

Lørdag morgen satte vi oss i bilen og dro hjem . Vi hadde noen barn (katter)hjemme som gjerne ville ut en liten tur og kanskje ha litt mat . Men når kom hjem og inn døra ville de ha masse kos .

Denne påsken har det blitt mye godis og god mat . Kvikk lunsj er for meg typisk norsk påske .

I går søndag lagde vi lammefrikassé med poteter og ikke minst måtte vi ha noe annet kos . Så det ble også muffins til Tor-Erik sin store glede .

Etter maten gikk vi oss en tur ned til pappa . Pappa bor ikke lengre enn 15-20 minutters gå tur unna oss . Tor-Erik ville gjerne sykle dit så han syklet fort ned til han .

Etter å ha vært der en stund bestemte vi oss for å gå hjem igjen . Tor-Erik ville gjerne overnatte hos han og spurte om han fikk bli igjen . Og selvsagt fikk han det .

Tror nok det var veldig koselig for de å kunne være litt sammen alene og kose seg i hverandres selskap . Det er ikke så ofte det skjer så da må man leve i øyeblikket .

Tor-Erik var fornøyd med at vi skulle hente han senere i dag (mandag )

Vi har hatt en fin påske og håper alle andre har kost seg like mye som det vi har , selv om det ikke har vært noe snø i år .

Hva har du gjort i påsken ? Er det noe snø der du bor?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

katrine

katrine

29, Fet

Jeg er en sjenert , blid , omtenksom jente med sykdommen morbus crohn og stomi . Har en nydelig sønn og en fantastisk mann .katrine_bergersen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits