Mamma var kattetaxi

God ettermiddag :)Eller er det en fin ettermiddag? Alt bortsett fra været . I dag våknet man opp til snøvær. Skulle ikke tro det snart er sommer .
Får bare håpe været blir bedre til Norges nasjonaldag som er neste uke.

Mandag morgen ble en stressende morgen for min del.
Raymond dro tidlig på jobb og tor-erik skulle på skolen.  Etter at jeg ble alene med kattene skjedde det ting .

Kattene våres var inne og plutselig fikk jeg se blodflekker på badet. Jeg fikk litt noia siden jeg visste ikke hvor det kom fra.
Våres hannkatt har hatt vond hale noen dager, så jeg valgte å sjekke han.  Og det var nok lurt , han hadde gått rundt i leiligheten og det lå blodflekker rundt omkring , så det måtte definitivt være han. Jeg løftet halen litt opp og der fikk jeg se at det hadde gått hull på det vonde punktet ved haleroten og blodet rant nedover halen og beina .

Jeg ble veldig lettet over at væsken kommer ut men samtidig veldig engstelig for hva som egentlig hadde skjedd med han.
Hentet mobilen og ringte Raymond med engang og fortalte hva som hadde skjedd. Han ble veldig stresset og engstelig for hva som var galt . Han sa jeg bare skulle ringe dyrlegen og informere og høre hva de tenkte .

Jeg var ikke sein om å ringe dyrlegen.  De mente kanskje han hadde blitt bitt og at de ville at vi skulle komme så de kunne se på han.  Ble lettet over at vi fikk time den dagen . 
Siden Raymond var på jobb og ikke kunne dra derifra måtte jeg spørre mamma om hun kunne kjøre oss.
Ble veldig glad da hun sa at det kunne hun gjøre.

Mamma kom rundt kl 13.00 og vi satte oss i bilen .  Zimba var ikke veldig glad for å måtte sitte i buret . Så denne gangen var mamma en kattetaxi . Jeg er utrolig takknemlig for at hun kunne kjøre oss.

Når vi kom frem ble vi tatt imot av en hyggelig veterinær og ble med inn på ett undersøkelsesrom.  Veterinæren så litt på han og veide han.
Han sa det var ett tydelig bittsår og at det hadde kommet en kraftig infeksjon som måtte behandles med engang . 

Han ble værende der noen timer , hvor han da skulle få narkose , behandling og smertestillende og antibiotika. Så zimba ble godt tatt vare på.

Jeg og Raymond hentet han igjen rundt 19.00 . Må si det var veldig godt å se han igjen etter bare noen timer. Han roet seg med engang han hørte stemmene våres .
Selv om dette ble en dyr tur til veterinæren så var det vært det . 

Dagene fremover blir veldig spennende.  Det å se katten din har det vondt , må ta medisiner og smertestillende , ikke klarer å gjøre noe annet selv. Det er både vondt og stressende til enhver tid. For man må alltid være tilstede .

Zimba trenger mye nærhet og kos og det er ikke alltid like lett.

Har katten din blitt bitt i halen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

katrine

katrine

29, Fet

Jeg er en sjenert , blid , omtenksom jente med sykdommen morbus crohn og stomi . Har en nydelig snn og en fantastisk mann .katrine_bergersen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits