Sandefjord -strømstad

Etter en deilig dusj lørdag morgen kom mamma. Hun hadde bestilt båttur hvor vi da skulle ta ferja fra Sandefjord til Strømstad. 
Må være ca 8 år siden jeg tok den båten sist , så jeg var veldig spent på hvordan denne turen ble . Båten gikk klokken 17. 00 og vi hadde strålende vær . Når vi kom ned til Sandefjord så var klokken 13.45 og vi hadde veldig veldig god tid. Men hva gjorde vel det når vi hadde kjempefint vær og vi tok en liten lunsj/middag på Peppes like nede ved havna i Sandefjord sentrum .

Det var ikke så mange som skulle reise med båten så seint på lørdag og det var veldig . Jeg liker ikke store folkemengder. Ble skuffet over taxfree butikken ombord på båten . Lite utvalg og hadde håpet de hadde noe jeg kunne tenkt og kjøpe men fet var det ikke . Så jeg sparte pengene og heller tenkte å bruke de på mat på norby når vi var kommet i land og på vei tilbake til Norge. 

Når vi kom frem til norby shoppingsenter var klokken 20.00 og da var det bare matbutikken som var oppe, og det beste av alt , det var lite folk og man kunne handle i ro og fred.

Det ble kjøpt saft , juice og litt kjøtt . Noe som er veldig deilig . 

Det værste med sånne turer er at det tar mange timer før man er hjemme igjen.
22.30 var vi endelig hjemme igjen etter en fin tur med fint vær .  Men skulle heller ønske jeg kunne vært hjemme s0 jeg kunne sittet ute i finværet og fått litt mer fregner i ansiktet og ikke minst litt brunfarge på denne bleike kroppen .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

katrine

katrine

29, Fet

Jeg er en sjenert , blid , omtenksom jente med sykdommen morbus crohn og stomi . Har en nydelig sønn og en fantastisk mann .katrine_bergersen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits