Min ønskeliste til jul

7. Desember og været ute tilsier at det ikke blir en hvit julaften i år. Noe som er veldig trist . Trist og tenke på at vi snart er i midten av desember og det sprutregner og blåser opp til storm ute. Da er det godt man kan kose seg inne med julefilmer , godis , stearinlys , julekalender på TV og ikke minst en god armkrok .

Nå som man må komme med julegave ønsker har jeg sett mye fint som jeg kunne tenkt meg . Og håper selvsagt noen av det ligger under juletreet i år.

Etter å ha sett igjennom  klærne mine , var det en del jeg trengte nytt .
Bukser , topper , gensere , bluser , pysjer, jakke , sko , undertøy er ting som jeg gjerne vil fylle opp i samlingen min. Eller lettere sagt freshe opp garderoben min litt.

Jeg er ikke opptatt av hva klærne og skoene skal koste . Eneste jeg håper er at det er av min smak , det andre gir . Jeg er ikke så kresen av meg når det gjelder gaver og ting . For meg er det tanken som teller.

Som regel når jeg kommer med ønsker så pleier det å ligge noen fine skatter under juletreet. Er det fordi jeg alltid har vært snill ? Eller er det fordi jeg har så snille mennesker i livet mitt?

For de som kjenner meg best så vet de at jeg blir superglad for nye pysjer. Jeg elsker pysj . Nesten så jeg kun vil gå med det istedenfor vanlige klær .

Pysjer og undertøy er noe jeg aldri får for mye av . Godt å ha mye å velge i .

Har du mye på ønskelisten din i år ? Noen forslag til hva man kan gi i gave til mannen sin som ikke selv har noen ønsker ?

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar